Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Χρυσά Βραβεία στην επιχείρηση ΑΦΟΙ ΤΖΗΜΑ Α.Ε.


    Η «1η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνι-κών Κρεατοσκευασμάτων» που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της έκθεσης Meat Days 2012 είχε ως απολογισμό 97 βραβεία για τα ελληνικά προϊόντα.
    Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου και η αξιολόγηση ανέδειξε τα ελληνικά εγχώρια προϊόντα ανώτερης ποιότητας που πληρούν τα διεθνή πρότυπα και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
    Η διενέργεια του διαγωνισμού αξιολόγησης αποτελεί συνδιοργάνωση των επαγγελματικών οργανώσεων ΣΠΑΚΒΕ και ΣΕΒΕΚ, της εταιρείας o.mind creatives και του περιοδικού Meat Place. Την επιστημονική τεκμηρίωση ανέλαβε ο κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης, καθηγητής Τεχνολογίας Τροφίμων Ζωικής Προέλευσης της Κτηνιατρικής Σχολής του ΑΠΘ.
    Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από 49 εμπειρογνώμονες – δοκιμαστές (τεχνολόγοι τροφίμων, υπεύθυνοι παραγωγής και ποιότητας στις ελληνικές βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος, καθηγητές, σεφ και κτηνίατροι). Στην αξιολόγηση συμμετείχαν συνολικά 22 ελληνικές βιομηχανίες επεξεργασίας κρέατος με 185 δείγματα προϊόντων που ήδη κυκλοφορούν στην καταναλωτική αγορά και ανταποκρίνονται στον ελληνικό κώδικα τροφίμων και ποτών.
    Η επόμενη διοργάνωση έχει προγραμματιστεί για το φθινόπωρο του 2013 στα MEAT DAYS 2013, από την εταιρεία omindcreatives και το περιοδικό Meat place.
    Ακολουθεί ο πίνακας με τα βραβευθέντα προϊόντα της «1ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων» ο οποίος αποτελεί τη μοναδική επίσημη λίστα αποτελεσμάτων και δημοσιεύεται με την επίσημη άδεια των εταιρειών που συμμετείχαν στην αξιολόγηση:
....................................................
ΑΦΟΙ ΤΖΗΜΑ Α.Ε.
1. Καβουρμάς μοσχαρίσιος – ΧΡΥΣΟ
2. Σαλάμι μπύρας – ΧΡΥΣΟ
3. Λουκάνικο κοτόπουλο – ΑΡΓΥΡΟ
4. Λουκάνικο καπνιστό – ΑΡΓΥΡΟ
5. Προσουτίνο – ΑΡΓΥΡΟ
6. Παστουρμάς – ΧΑΛΚΙΝΟ
………………………………………..
Βλέπε: http://www.tzimas-meat.gr/gr/default.aspx



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου